DEN PERFEKTA JULÖVERRASKNINGEN

you can find my xmas outfit by clicking on the links on the pictures above (metapic)

Men god morgon!

Jag är ledig idag så nu har jag har suttit här sedan halv nio, redigerat lite bilder, tänt ljus, ätit mysfrukost och druckit kaffe. Riktigt mysigt. Ska alldeles strax bege mig till gymmet för ett Tabata-pass (BÄSTA) sedan möta upp en vän i stan och efter det biokväll med mannen! Mycket bra planer för idag.

Och jag har BÄSTA jultipset! Som ni ser ovan har jag julpysslat och dekorerat som bara den. Och ser ni julkalendern som är uppsatt bakom julgranen på väggen?? Hittade den på Lagerhaus (länk här ) och var tvungen att köpa den och ha en överraskningsjulkalender för Tino med små paket i som han får öppna varje dag fram till julafton. Alltså hur bra idé? Precis som när man var liten! Jag förberedde allt innan 1 December och sen satte jag upp det dagen innan. Min plan är då att få honom att älska julen (julen för honom har alltid förknippat med stress och någonting dåligt). Jag vill att han ska vakna upp varenda dag under December (fram till den 24:e) och liksom vara excited för varenda paket som håller en överraskning för just den dagen. Det är en salig blandning av alla möjliga små paket: några är för oss båda två, saker han behöver och riktigt roliga saker. I Lördags var det pepparkakshus så då slog vi oss ner och byggde hus, lyssnade på julmusik och åt ren glasyr ur tub haha. Riktigt mysigt och roligt.. tills han fick för sig att kladda ner hela mitt ansikte med rosa glasyr.. Okej, jag började. Men ändå. Meningen är ju inte att han ska ge tillbaks. 😉

Idag var jag extra taggad på att han skulle öppna paketet innan jobbet. För där i låg nämligen två biobiljetter. Det är verkligen underbart att hitta på små överraskningar såhär. Varför har jag inte kommit på det tidigare jular? Aja, det är aldrig försent att påbörja nya traditioner! Hett tips till er för nästa år! Perfekt till barn eller flickvän/pojkvän.

Nu måste jag sticka iväg till gymmet! Puss vi hörs sen!


Gillar