HYPERAKTIV

På väg mot vår 3-veckors roadtrip i USA!
Vi sitter just nu på sista flyget från London till L.A. Supertaggad på att upptäcka nya platser, en ny del av världen men mest på mat och palmträd och att roadtrippa i öknen i 50 graders värme! Med min soulmate, kärlek och bästa vän.


Sen så är flyget något jag alltid ser fram emot. Så mysigt att bara kolla filmer, käka mat, ladda upp inför det nya landet man ska besöka, känns lite som en berg och dalbana typ med turbulens och pirr i magen.


Jag har kommit fram till att det finns två olika sidor utav mig på flyget.
Antingen så totaldäckar jag innan planet ens hinner lyfta.
Det surrande behagliga ljudet vaggar mig till sömns på en halv sekund. Och så är jag totaldäckad exakt hela flygresan. Spelar ingen roll om det är ett 13-timmars flyg eller en på 2 timmar.
Jag sover varje minut av hela resan, förutom när maten kommer. Det enda som kan väcka mig till liv.

Eller så är jag hyperaktiv och ser film efter film, studsar upp och ner, lyssnar musik, vill prata om allt möjligt, och får en massa massa gjort.
Idag är det en hyper-Malin på flyget. Redan sett tre filmer, läst en tredjedel utav min bok, haft de sjukaste roligaste samtalsämnena med Tino, slukat en flaska rött, skrivit blogginlägg och nu sitter jag här och slickar på en isglass som jag nyss fick utav flygvärden. Som om jag behöver mer socker? haha.


Men visst är det något magiskt med att flyga? Älskar att vara högt uppe bland molnen och bara dagdrömma. Hade ju vart så sjukt tråkigt om en resa gick supersnabbt och så var man bara framme på en helt annan del av världen. Lite utav hela grejen är ju just själva resandet/flygandet. Känns som att om man klarar sig igenom en 14 timmars resa så förtjänar man den där duschen och semestern lite mer efteråt.

Nu ska jag lyssna på lite Queen B och kolla ut bland molnen. Hörs nästa gång när vi är i L.A!! PUSS!

Gillar