JOBB OCH SÅ ETT BLÖTT FACE PÅ DET


Godkväll! En liten chill outfit från igår vare här. Gillar "finklätt" mixat med en sportig twist.

Just nu: precis hemkommen från jobb och lite ärenden. Jag är ju ansvarig dom här två veckorna i två olika butiker. Kul kul att få vara lite boss! ;) Där jag jobbade idag hade jag dock aldrig öppnat innan men det gick ju bra ändå. Förutom att jag tappade bort mig själv nere i labyrinten på morgonen och sedan studsade in i en vakt som frågade om han kunde få se mitt personalkort. "Personalkort? Eh nej det har jag inte men jag har den här!" Svarade jag och viftade glatt med mina Scorettnycklar! Nähä, det passade inte. Efter lite om och men och id-tittande hit och dit så lät han mig passera. Jag tror han insåg att jag faktiskt inte var någon inbrottstjuv trots allt.

Sedan så sprayade jag mig själv i hela ansiktet. Japp. Mamma hade köpt någon fancy teknisk vattenflaska till Tino (yes jag snodde den utav honom idag) och den har typ ett litet handtag som man trycker ner när man ska dricka. Bara att när jag tryckte ner detta handtaget så sprayar flaskan mig i HELA ansiktet. Jag fick en chock, vatten upp i näsan och hostar och nyser (Haha så typiskt mig). Antar den är till för när man gymmar och vill kyla ner sitt ansikte eller något. Inte när man har smink och jobbar. Då får man pandaögon.

Mamma sa att det var den perfekta träningsflaskan. Mamma hade rätt. Som alltid.

Nu ska pandan ta och kila i säng för imorgon står det jobb på schemat (utan någon fancy vattensprutare vill jag lova) Godnatt! 😉😘

Gillar