JULKLAPPSTIPS FÖR SISTA MINUTEN SHOPPAREN

1. MOR/FARFÖRÄLDRARNA

Eller egentligen till vem som helst faktiskt! Ett par TOFFLOR. Vem älskar inte att mysa ner med fossingarna i ett par lurvigt mjuka tofflor. Dessa ovan är från Scorett och ligger runt 599 kr. Helt fantastiskt mjuka och oerhört varma vill jag lova!

2. JULKORG MED MASSA GOTT

En korg fylld med smaskiga ostar, någon fin marmelad, chokladask, någon god dryck som personen gillar. Perfekt och lätt att bara köpa på dig när du ändå är i affären. Jag fick detta en gång utav en vän till mig för ett par år sedan och jag blev SÅ himla glad. En fantastiskt fin gest som uppskattas av alla. För vem älskar inte mat? Haha.

3. TEKOPP MED LÖSVIKTSTE

En stor härlig tekopp och så lösvikste som du väljer själv. Passar ju i princip vem som helst som diggar te. En julklapp som även är perfekt för denna årstiden då det dricks en och annan kopp te för att hålla värmen eller bli av med en envis förkylning.

4. SISTA MINUTEN RESA/UPPLEVELSE

En härlig sista minuten resa med någon du älskar. Eller varför inte en konsertbiljett till den där artisten som du vet att din bästa vän avgudar? Dubbelt så kul då du även hänger med på vad du än bestämmer dig för att köpa. Alltid en bonus och så mycket roligare att skapa nya minnen än att få materiella ting tycker jag.

Det behöver inte vara hur många klappar som helst och ingen stress heller. Det ska vara kul att ge och sen är det faktiskt tanken som räknas, eller hur? Ge bort ett presentkort i någon butik du vet att personen gillar om du inte hittar något. Eller skänk pengar till de behövande. Ge bort en massage till mamma eller varför inte bjuda henne på middag?


Hoppas ni fått lite mer inspiration och tips om ni har något kvar att handla! Jag ska alldeles strax bege mig in själv för att inhandla de där sista klapparna. SO HAPPY SHOPPING GUYS! Senare ikväll ska vi ha uppesittarkväll och glöggmys hemma hos oss så jag har en fullspäckad dag att se fram emot!


Pictures borrowed from Pinterest, Google and Scorett.se

Gillar