NIPSLIP & BOOBS

 Links are on the leftpicture (click on the links to buy the outfit)


Häromdagen kom ju min bästis ner med sin snubbe från Norge så vi drog ihop ett litet gäng och körde en heldag ihop på Liseberg. En klassiker varje sommar. Jag var SÅÅ taggad dagarna innan. Jag älskar äventyrsparker, karuseller och sockervadd. Jag förvandlas till ett barn igen haha. Men mest var jag nog taggad över att få träffa my long missed friend, få krama om henne och skratta massor tillsammans igen. Vi har alltid så jäkla kul ihop. Och vi råkar alltid ut för alla möjliga sjuka saker när vi umgås. Ett exempel på det är vad som hände när vi alla åkte Balder.

När vi åkt färdigt skrattar min vän och säger att det kändes som att hennes behå och topp hade åkte ner under åkturen. Vi alla skrattar och skämtar om att hon hade kört en boobflash mitt bland alla barnfamiljer. Sen när vi väl ska kika på bilderna som alltid tas under åkturen märker jag hur Sam och Tino brister ut i ett gapskratt en efter en och sen skrattar alla. Vad vaddå? SEN SER JAG DET.

Min kompis flashar brösten på ALLA FYRA BILDERNA som visas på dom superstora skärmarna mitt i folkmassan och ALLA STÅR OCH STIRRAR. Och det var inte bara någon liten wiee en liten bröstvårta syns som en halvmåne om man använder förstoringsglas och tittar jättenoga. Nej. HELA hennes topp med behå och allt var nere vid naveln och där sitter hon helt ovetandes med ett stort leende och ser superlycklig ut med armarna upp i luften. Hahaa alltså vi dog. Vi kunde bara inte sluta skratta. Jag skrattade tills jag fick kramp. Så jäkla underbar bild. Min vän dog ju av pinsamhet. Vi hjälpte väl inte direkt till när vi stod där och pekade och hade oss. Till slut var det ju en hel drös med nyfikna människor som undrade vad som pågick. De som jobbade försökte spela proffsiga men även dom pekade på sina skärmar i smyg och flinade. Hahaha sjukaste. Sedan var vi ju tvungna att köpa den. Den ska in i en guldram. Bara för att det är nog det roligaste minnet från alla Lisebergsrundor man gjort i sina dagar.

Tack för att du gjorde vår dag minnesvärd och för att sånt sjukt alltid händer dig. Always a pleasure to be around. Nämner inga namn om vem det var. No name no shame ;)

Gillar