ONE BEACH A DAY

Sommaren visar sig från sin bästa sida! Så otroligt efterlängtat. ÄNTLIGEN.

Vi tog oss en tur till havet där vi skulle ha en supermysig dag. Vi hade tagit med oss strandleksaker, picknick och böcker. Det var otroligt mycket människor på stranden men vi lyckades hitta ett perfekt ställe lite mer avlägset. Humöret var på topp och det var sådär riktigt varmt då man bara vill kasta av sig alla väskor och kläder och bara slänga sig i vattnet och hoppas på att det ska vara svalkande iskallt. Vi kommer dit och bestämmer oss för att lägga oss ner så att vi är riktigt svettigt varma innan vi hoppar i. Så där ligger vi och bara slappnar av. OCH SOMNAR.

Vaknar upp runt halv 5 tiden av en liten pojke som gormar och skriker. Helt förvirrad ligger jag där och vet knappt vart jag är. Känner bara hur mina armar är stela som en mumies efter att ha legat på magen i samma position i ett par timmar. Hahaha behöver jag ens säga hur solbrända vi blev på sådana konstiga ställen?! Hade i ett tappert försök försökt smörja min egna rygg helt själv. Kan ju säga såhär: man såg vilka ställen jag hade glömt. Ser ut som en rödvitrandig tiger på ryggen.

Sedan badade vi och hade det superskönt. Blir alltid sådär pirrig och lycklig på livet av att hänga på stranden och andas in salt. Plaska lite i vattnet och kanske suga på en isglass. Frihet. Hade inte haft något emot att för alltid få vara en liten rödvitrandig tiger på en strand.

Gillar