TIPS TILL DIG SOM SKA FLYTTA!

Såhär såg jag ut när jag spenderade en hel helg med att städa när allt jag ville var att hänga i min nya lägenhet. Kände mig som Askungen 2.0

I betalt annonssamarbete med CleanTeam.se


En utav dom där sakerna som man måste gå igenom när man flyttar som kanske inte är den roligaste delen är ju flyttstädningen såklart! När jag flyttade ifrån min allra första lägenhet så tänkte jag "men va? Inte behöver väl jag boka flyttstäd. Det fixar jag själv! Hur svårt kan det vara? Och jag älskar ju att städa, är som terapi!". Men HERREGUD vad fel jag hade. Än idag när jag tänker tillbaka på att jag spenderade en HEL HELG i min gamla lägenhet och städade den från topp till tå så får jag rysningar. Och jag låg på riktigt på mina bara knän och skrubbade ugnen som vägrade bli ren, tvättade alla fönster, alla väggar, rengjorde alla rör, fick dra fram hela badkaret och städa under och bakom och jaaa, allt annat som man inte tänker på som måste göras! Jag lovade mig själv där och då att jag aldrig aldrig aldrig mer ska gå på och flyttstäda själv. Trodde det skulle bli en mysig helg och att jag skulle lyssna på massa bra poddar men kände mig snarare som 100 år gammal efter den helgen som jag spenderade genom att städa från dag till kväll haha.

NÄ, då är det bättre att låta professionella städare/städerskor ta hand om saken och någon som har alla städknep och grymma redskap som gör att det går så fort!

Så nu när jag och Tino flyttar om mindre än 1 månad så har vi bokat in CleanTeam som ska komma och ta hand om våran gamla lägenhet och förbereda för den nya som ska flytta in. Så att vi kan fokusera på det roliga: att flytta in i vårat alldeles nya hem och komma i ordning!

Tips tips om detta grymma företaget! Det som gjorde att jag valde CleanTeam framför andra är för att ni vet ju att jag står för nytänkande, företag som bryr sig om sina anställda och som har bra anställningsvillkor. Företag som står för förändring och för något bra i samhället. Till exempel så har alla deras anställda fasta tjänster och garanteras jobb Måndag till Fredag vilket är så grymt! CleanTeam skriver även såhär på deras hemsida:"Varför är personlig lämplighet så viktig för oss!

Därför att vi på Cleanteam arbetar i grupp. Det finns många städfirmor där de anställda arbetar individuellt. Det är mycket vanligt att personalen åker direkt hemifrån till sina kunder. De är sällan på kontoret, de träffar knappt sina kollegor och de upplever aldrig glädjen av att arbeta ihop. På Cleanteam träffas hela personalen på kontoret vid kl. 7.00 på morgonen. Alla packar sina saker och ger sig i väg med sitt ”team” på dagens uppdrag. Medarbetarna som kör återvänder vid arbetsdagens slut till firman, lägger kundernas nycklar i kassaskåpet, packar upp och startar tvättmaskinen. På kontoret råder ständig rörelse. Människor behöver samarbeta, hjälpa varandra och ha förståelse för varandra. På platser där mycket folk möts är det lätt att det uppstår småkonflikter därför är det viktigt att vår personal består av individer med hög social kompetens, av människor som respekterar varandra. "

Det är så bra! Jag tror också på teambuilding och att man ska känna teamkänsla och trivas med dom man arbetar med! Dom är även måna om sina anställda och efter deras hårda jobb och slit så är CleanTeam en av de få städfirmorna som tar med sin personal till Spanien för teambuilding. Dom träffas och bowlar, käkar middagar osv. Känns bra att stötta ett företag som CleanTeam!

För att boka flyttstäd klicka här

Hemstäd klicka här

Storstädning klicka här

Gillar