WHERE THE PALMTREES LIVE

/ Hat: random boutique on an island in Sweden / Top: HERE / Skirt: GinaTricot / Sandals: HERE / Sunnies: HERE / Bag: HERE / (contain links to get da stuff)

Godmorgongodmorgon!

Jag har kommit underfund med att kaffet här i Amerika är damn svagt. Riktigt svagt kaffe. Eller som Jos hade sagt "änglakiss" Haha. Därför ser ni mig inte bara svepa en morgonkaffe som i Sverige, nej här är det 3 som gäller. På raken. Tänkte bara att jag ville dela med mig om det här så att ni vet. Amerika är inget för kaffeälskare. Men så finns det ju så mycket annat att göra än att dricka kaffe. Som att åka upp till Mammoth Lake och äventyra Yosemite National Park! Dit ska vi nu! Är riktigt taggad för jag har hört från ALLA som varit där att det är magiskt och att det är en riktig synd att missa det stället när man är på denna sidan av jorden. Och syndare vill vi inte vara så nu åker vi dit!

Hoppas ni har det bra där hemma och njuter av ert starka kaffe, puss!


Morningmorning!

We are on our way to Mammoth Lake to find out what Yosemite National Park is all about! Heard that it´s truly magical so expectations are sky high. Also heard from everyone that has been that it is a true sin not to visit when you´re on this side of the world. And we don´t want to be sinners so let´s go!

Enjoy your day lovelies! xxx

Gillar