YATZY MITT I HAGA PÅ EN MÅNDAG

Vi hade en riktigt chill dag i Måndags. Jag och mina tjejer. Startade dagen med brunch på Egg & Milk i Linné, där vi myste och hade massa girl talk. Det behövdes. Amerikanska pannkakor fluffigare än skum och bagels stod på menyn. Drömmen.

Sedan strosade vi runt i Haga och slog oss ner på en uteservering där vi spelade Yatzy sådär helt random mitt i smeten medans några gatumusikanter spelade akustik musik bredvid oss. Jättemysigt! Älskar när man bara hittar på helt random saker sådär.

Idag har jag jobbat och dramat på jobbet fortsätter. Haha skulle hämta ut posten. Jag visste inte vart vår brevlåda var. Jag tänker att jag frågar vakterna på morgonen. Dom bara flinar när dom ser mig. Alltid trubbel när jag är omkring. Dom visar mig, jag springer upp och hämtar nyckeln, ner igen, får till slut upp lådan, det väller ut med brev och grejer som jag balanserar i min famn på vägen förbi vakterna. Dom får syn på min brevpyramid och utropar "herrejävlar va du var populär" "Hehe jepp! Lite brev här alltså" säger jag smajlande förbi dom... rätt in i väggen. PANG. Breven hamnar överallt. Peeerfekt. Haha så typiskt.

Så jaa det var min start på dagen det! Slutade helt okej i alla fall! Med ett blåmärke rikare! 😉 Det är ju tur att man får vara med om lite äventyr sådär på en vardag i alla fall! 😁

Gillar